keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Se parempi papulisäke....


Henkilökohtaisesti ärsyttää kun ei saa noista meidän tex-mex-ravintoloista ei saa ruoan lisukkeena papuja!!(Aina vaan nachoja ja salsaa)Niinpä tein tälläisen joka paikan lisukepapuhässäkän joka sopii todella mainiosti mehican-iltamiin tai muuten vaan lisukkeeksi vaikkapa possun potkalle!! Valmistus on niin yksinkertainen että melekin nolottaa luetella ainekset, mutta toisaalta yksinkertainen on kaunista vai mitä.


                                                   Ainekset
                                      1x500g tomaattimurskaa
                                      2x500g kidneypapu purkkia (liota veden alla ennen käyttöä)
                                      2 Sipulia
                                      3 Valkosipulin kynttä
                                      Chiliä (tuoreena tai mausteena, tai jalopenoa, ihan mitä vain mistä saa potkua)
                                      2tl Juustokuminaa
                                      Suolaa ja pippuria jos tarvii
                                      1purkki Smetana/Ranskankerma/Kermaviili
                                      (maku melki sama rasva% eroa)
                                      1pss Nachoja
                                      1 pnt Tuoretta korianteria
                                      hieman öljyä

Paistellaan sipulit öljyssä, että maut liukenee mukaan, sen jälkeen mausteet, pavut ja tomaattimurska. Annetaan kiehahtaa sen verran et saa maut kuntoon. kaada laakealle alustalle. Ranskankermat(tai vastaava) päälle niin että pavut peittyy. Leikkaa korianteri silpuksi ja heitä niskaan. Koristele nachoilla reunat. Ja annostahan ei tarvitse syödä haarukalla kun nachot toimittavat sitä virkaa. Fingerfoodia parhaimmillaan. NAM

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Maukku kirjoitti...

Vau! Tää onki hyvä! Pitääpä tehdä tätä papulisuketta!