Näin Anthonyn Bourdainin maailmalla italiassa ja jakson lopussa hän vieraili italialaisessa perheessä, jossa mummo valmisti pastaa niinkuin heillä sunnuntaisin tapana ja siitä asti olen halunnut kokeilla samaan tyyliin itsekkin ja tässä olisi reseptiä teillekkin. Oli meinaan ihan sairaan hyvä tomattipasta ;)
Ainekset:
1pkt mausteisia makkaroita (tässä tapauksessa oli saarioisten raakabratwursti)
noin 500g rasvaista possua(potka, kassler suosikkejani)
3kpl sipulia
4-5 Valkosipulin kynttä
2isoa purkkia paseerattua tomaattia
0,5 dl oliiviöljyä
2-3 laakerinlehteä
Tuoretta Basilikaa
Suolaa ja pippuria maun mukaan
30g voita
Ihan ensteks oliiviöljy kuumaks pannulla. Sitten valkosipulit, possut ja makkarat ruskeiksi asti siinä. 'sen jälkeen sipulit ja muut aineet paitsi tuore basilika. Anna muhia kannen alla noin kolme tuntia että porsaan lihasta tulee tooodella pehmeää. Itse nostelin lihat keiton jälkeen pois ja vatkasin hieman voita ja basilikat kastikkeeseen, jonka jälkeen siirsin pastat loppukypsymään sinne. Ripaus parmesaania niskaan ja on todella herkullista;) itse en edes kaivannut niitä lihanpaloja mukaan, vaan jäi seuraavalle päivälle muuhun ruokaan ne antoivat vaan kastikkeeseen niin täyteläisen maun
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti