Aina ei jaksa grillaa vaan peruspastaa välillä et saa elimistöön roskaa.
1sipuli, 1pkt pekonia. 2prk kermaa(2dl), 1valkospulin kynsi, loraus oliiviöljyä, noin 400g pastaa, munankeltuaisia oman main mukaan ja suolaa ja pippuria kans.
Ensin paistoin pekonit rapeiksi ja valutin rasvat pois, sitte oliiviöljy ja sipulit pannuun ja paistellaan hetki. Kermat, suolat ja pippurit perään! Jätä pasta reilusti raa'aksi ja heitä se kermakastikkeeseen loppukypsymään. Lopuksi päälle pari munankeltuaista ja voin kertoo et verisuonet huutaa hoosiannaa!! Avot!!
Kuvia ja ohjeita kotona laitetuista ruoista. Tulee tehtyä ja kokeiltua laidasta laitaan kaikenlaista ja siitäpä pävitystä tänne.
maanantai 2. heinäkuuta 2012
Puruveden savuahven
Viimestä iltaa puruvedellä ja futiksen EM-finaali!! Olutta ranskiksii ja savustettua kalaa...hell yeah
Keitin 20% suolaliemen eli litra vettä ja 200g suolaa, ja jäähdytin sen. Vedin sisälmykset 4isosta ahvenesta ja liemeen lillumaan 30minuutiksi.
Sitte savustuspönttöön 30minuutikdi ja herkku on valmis;)
Keitin 20% suolaliemen eli litra vettä ja 200g suolaa, ja jäähdytin sen. Vedin sisälmykset 4isosta ahvenesta ja liemeen lillumaan 30minuutiksi.
Sitte savustuspönttöön 30minuutikdi ja herkku on valmis;)
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)