Joo perunaahan me syyvään aikast paljon ja tässä ois yks legendaarinen tapa tehdä hjuvaa pottua (aika epäterveellistä näinä karppauksen kulta-aikoina Blääh). Noh minä ainakin syön pottua. Ja homma menee näin...
Ainekset
4isoa perunaa
25g voita
1dl tummaa siirappia
1tl rosmariinia/kuiva tai 1oksa tuoretta
suolaa ja pippuria
Leikkaa perunat puoliksi keskeltä tai jopa kolmeen tasapaksuun viipaleeseen jos iso pottu. Sulata voi pannussa ja lisää siirappi ja mausteet. Lisää perunat ja paista kunnolla väriä pintaan. Joskus kypsyy suoraan pannussa, mutta jos rupee menee liian tummaks ni laita uuniin ja kypsennä loppuun. Maistuvaa
Ainekset
4isoa perunaa
25g voita
1dl tummaa siirappia
1tl rosmariinia/kuiva tai 1oksa tuoretta
suolaa ja pippuria
Leikkaa perunat puoliksi keskeltä tai jopa kolmeen tasapaksuun viipaleeseen jos iso pottu. Sulata voi pannussa ja lisää siirappi ja mausteet. Lisää perunat ja paista kunnolla väriä pintaan. Joskus kypsyy suoraan pannussa, mutta jos rupee menee liian tummaks ni laita uuniin ja kypsennä loppuun. Maistuvaa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti